Deel deze spotlight

Maximale beleving dankzij puien van glas

Tekst
BeeldAliplast

Wonen op een markante en historische plek in het centrum van Vlissingen op een steenworp afstand van de boulevard met z’n aantrekkelijke stranden: dat is Sea & City. Een maximale relatie met de omgeving werd mogelijk gemaakt met 'puien van glas' in onze hoogisolerende Star75 reeks.

Bij de ontwikkeling van het appartementencomples Sea&City in Vlissingen was het uitgangspunt om de omgeving maximaal te laten beleven in de appartementen en dat werd perfect mogelijk gemaakt met 'puien van glas', van plafond tot vloer, met aluminium kozijnen van de systeemleverancier Aliplast.

Er werd gekozen voor de hoogisolerende aluminium Star75 ramen- en deurenreeks en het Ultraglide schuifsysteem dat zeer hoge isolatiewaarden haalt.

Cradle-to-cradle

Zoals meerdere Aliplast-series is ook de Star75 serie C2C-gecertificeerd. Alle Star75 ramen en deuren kunnen dus worden hergebruikt, of kunnen als grondstof dienen in een nieuw product. De C2C-gecertificeerde series zijn veilig voor mens en milieu, er zijn na productie en gebruik geen restproducten die alsnog gestort worden, de productie gebeurt zo energiezuinig mogelijk en met gebruikmaking van hernieuwbare energie, met zo min mogelijk productie van broeikasgassen. Daarnaast wordt rekening gehouden met sociale rechtvaardigheid.

25 jaar lakgarantie

Aangezien het project zich aan de kust bevindt, is het belangrijk dat men goede garanties kan bieden op de coating. Met de 25 jaar Qualicoat Seaside lakgarantie van Aliplast wordt het lakwerk extra beschermd tegen aggressieve milieus. Een zekerheid voor een zorgeloze toekomst!

Gepubliceerd op3 september 2020 om 11:14