Deel deze spotlight

Kliklijm bevestigt neuslatten en dorpelafdekkers snel en duurzaam

Tekst
BeeldVentistone

Dit zijn lijmpads met extreme en permanente kleefkracht om snel, duurzaam en zonder schade dorpelafdekkers en neuslatten te bevestigen. Kliklijm zorgt voor een optimale ventilatie van kozijnen en dorpels.

De innovatie: permanente kleefkracht

Het gepatenteerde product is een innovatie van Ventistone, het is geschikt voor alle soorten neuslatten en dorpels. De innovatie van de lijmpads zit in de extreme en permanente kleefkracht. Daardoor is extra lijm aanbrengen niet nodig.

Kliklijm is uitgebreid getest

Ventistone heeft Kliklijm uitgebreid getest op luchtdoorlatendheid, duurzaamheid en weerstand tegen windbelasting. Onderzoek heeft aangetoond dat met Kliklijm wordt voldaan aan de prestatie van de NEN 3576 ‘Beglazing van kozijnen, ramen en deuren – Functionele eisen’. Onderzocht zijn de luchtdoorlatendheid en de weerstand tegen windbelasting (sterkte) op een kozijn met buitenbeglazing. De beproevingsmethoden zijn beschreven in de normen NEN-EN 1026 en NEN-EN 12211. De classificaties zijn overeenkomstig de normen NEN-EN 12207 en NEN-EN 12210.

Wie nog schroeft of nagelt heeft nu alle reden om over te stappen op verlijming. Want Kliklijm werkt snel en duurzaam en scheelt een arbeidsgang.

Hier vindt u het overzicht van de Kliklijm-verkooppunten bij u in de buurt.

Gepubliceerd op21 februari 2022 om 0:00
Adres
Bellstraat 8
4007 JN Tiel