Deel deze spotlight

Maatwerk in brandveiligheid

Tekst
BeeldReppel BV Bouwspecialiteiten

Met een compleet pakket van brandwerende spuitmortels, plaatmateriaal, coatings en afdichtingsmaterialen voor doorvoeringen, levert REPPEL als specialist in passieve bouwkundige brandveiligheid, een totaaloplossing voor het brandwerend bekleden van stalen en betonnen constructies, en voor de vervaardiging van compartimenteringen in de bouw en in de industrie.

Met deskundig advies van ontwerpfase tot periodiek onderhoud, en uitvoering via gespecialiseerde applicatiebedrijven, biedt REPPEL de zekerheid van een optimale passieve brandveiligheid in gebouwen. Passieve brandpreventie volgens de regelgeving met aandacht voor milieu en duurzaamheid staat centraal in de oplossingen van REPPEL.

De service van REPPEL stopt niet bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en productadvies.

Een betrokken werkwijze, actief meedenken en oog voor detail, in nauwe samenwerking met leveranciers en gespecialiseerde applicatiebedrijven, dragen ertoe bij dat alle werkzaamheden voor de noodzakelijk brandwerende voorzieningen naadloos in uw bouwproject ingepast worden.

Nieuwe brandwerende spuitmortels

Om op een project in de bouw en industrie de beste morteloplossing te kunnen leveren werkt REPPEL samen met fabrikanten als Isolatek, Promat en Edilteco.

De productontwikkeling van brandwerende spuitmortels staat bij deze gerenommeerde fabrikanten zeker niet stil.

Zo levert REPPEL tegenwoordig de PROTHERM LIGHT. Dit is een lichtgewicht brandwerende spuitmortel op basis van witte EPS-korrels, cement en speciale additieven.

Naast het zeer lage gewicht is PROTHERM LIGHT ook uniek omdat de mortel verkrijgbaar is in de kleur wit.

Ook de ISOLATEK Type 400 is nieuw in het assortiment. Deze cementgebonden spuitmortel is door het gebruik van “recycled content” de duurzame en milieuverantwoordelijke opvolger van de ISOLATEK Type CP-2.

REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten

www.reppel.nl

Gepubliceerd op2 december 2020 om 10:29
Adres
Postbus 102
3300 AC Dordrecht