Dejo Metaalindustrie B.V.

Meer met roosters

Dejo ontwerpt en levert standaard afmetingen en maatwerk roosters voor elke branche. Van een schoonlooprooster bij de ingang van een school tot en met architectonische projecten. Het “dejo rooster” is een begrip voor architecten en staalbouwers.

Historie

De bedrijfsnaam dejo is afgeleid van de meest voorkomende familienaam in Nederland: De Jong. In 1947 startte de ambitieuze 27 jarige Martinus de Jong met de productie van roosters. In de loop der tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Europa.

Uitgebreid assortiment roosters

Wat dejo onderscheidt is de focus op roosters en letterlijk alles wat daarmee annex is. De goede reputatie en het uitgebreide assortiment brengen het bedrijf automatisch in beeld bij architecten, bouwbedrijven, machinebouwers en diverse andere branches.

Maatwerk en standaard roosters

85% van de orders wordt op maat gemaakt en uitgevoerd in staal, RVS 304, RVS 316 of aluminium. Voor elk type kan de klant een eigen lengte, breedte, hoogte en mazenpatroon bepalen. Daarnaast kunnen meer dan 300 standaard artikelen binnen 24 uur geleverd worden vanuit ons magazijn in Wolvega.

Adres
Ambachtsstraat 3
8471 AA Wolvega