Fonofloor Akoestische Isolatiesystemen

Om ons product heen hebben wij specifieke processen gebouwd om te zorgen voor zekerheid en zo min mogelijk uitvoeringsrisico's: "de Fonofloor formule". Deze stappen zorgen ervoor dat wij met vertrouwen vooraf een prestatiegarantie durven af te geven voor de akoestische prestatie van de zwevende dekvloer. Bovendien bewijzen onafhankelijk uitgevoerde metingen deze garantie.

Vooraf gegarandeerd resultaat

Met een dun, robuust en bewezen product als basis, aangebracht door erkend voorkeursverwerkers met controles tijdens de applicatie door ons zelf, kunnen wij de akoestische prestatie vooraf garanderen. Deze prestatie wordt achteraf bewezen door onafhankelijk uitgevoerde metingen op uw project. De prestatiegarantie krijgt u zwart of wit in het garantiecertificaat.

Lees hier meer over de zekerheid die wij u als architect bieden.

Fonofloor is DUN, ROBUUST en BEWEZEN

Deze producteigenschappen vormen de basis van een zwevende dekvloer met prestatiegarantie. Bovendien brengen diezelfde eigenschappen nog meer voordelen met zich mee. Onder andere een verminderde uitvoeringsgevoeligheid. Benieuwd? We komen graag eens langs, of bekijk onze website.

Goede geluidsisolatie realiseer je niet zomaar en is een secuur proces van tekentafel tot oplevering. Op diverse momenten en op diverse manieren kunnen er verstoringen optreden. Juist daarom is het een geruststellende gedachte om vooraf garanties te krijgen. Bundeling van kennis en het samenspel van mensen en materialen zorgt voor het beste resultaat. Stel ons daarom gerust een vraag, onze contactgegevens vindt u op deze pagina.

Adres
Zuid Willemsvaart 14b
5211 NX 's-Hertogenbosch