Foran B.V.

Voor een gevel met perspectief!

With Foran you will find your partner for passionate debat on ventilated facade cladding. Together we will take the journey from the idea to the result of the facade with perspective.

Patrick Klijnjan leeft en ademt al 20 jaar lang in de wereld van gevelpanelen. Deze ervaring geeft hem het vermogen om mee te denken met zijn cliënt, om de visie te delen en het mogelijk te maken om ieder ontwerp te realiseren. Patrick heeft al heel wat bijzondere projecten tot stand zien komen, waarvan sommige zelfs genomineerd zijn voor een prestigieus award.

FORAN is tevens de enige distributeur in de Benelux van STENI gevelproducten. Maak vandaag nog een afspraak met Patrick voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek op locatie naar uw keuze of in de showroom en maak kennis met de onbegrensde mogelijkheden aan façades.

“De samenwerking met architecten, mee te mogen denken aan oplossingen en deel uit te kunnen maken om innovatieve ontwerpen en grensverleggende ideeën te realiseren, dat is het mooiste aan mijn vak. Dat is FORAN.”

Adres
Tweede Reedwarsstraat 4
3312VM Dordrecht