PPP Nederland

Trams, metro's, treinen, bussen, taxi’s, veerboten en zelfs honderden vliegtuigen zijn in de afgelopen decennia door PPP Nederland voorzien van huisstijlen, beschermingstechnieken en promotionele reclame. PPP heeft overduidelijk naam verworven als exterieurspecialist. Met haar expertise maakt het bedrijf nu de eerste stappen naar de interieurmarkt.

ONTWIKKELING

Het innovatieve grootformaat printbedrijf ontwikkelt zich naar een nieuw specialisme en legt de lat wederom hoog. Een blank label site voor onder andere interieuradviseurs, schilderbedrijven en woning-stoffeerders is in de maak en middels imponerende projecten wordt de nodige ervaring en connecties opgedaan. Het bedrijf onderhoudt nauwe connecties met de materiaalleveranciers, waarbij de focus op duurzaamheid en naadloze wall covering zal liggen. Daarnaast worden diverse service-elementen zoals montage toegevoegd.

De visie van PPP Nederland is uitdagende projecten aannemen, waardoor je direct alle uitdagingen binnen het segment leert kennen. Dit prachtige all-in-one project geeft weer waartoe het bedrijf in staat is. De schots en scheve muren van het uit jaar 1500 stammende museum in kaart brengen, inmeten, opmaak lay-out vervaardigen, regieoverleg met de Haagse ontwerper en beeldend kunstenaar Christie van der Haak, applicatieoverleg met het museum, materiaalkeuzes, ontwikkeling behangshop, kleurmatching tot de uiteindelijke montage van wanden en vloeren. Een kleurrijk resultaat dat naar een kleurrijke interieurtoekomst moet leiden.

Adres
Houtwijk 57
8251 GD Dronten