Topwebshop B.V.

Topwebshop is de overkoepelende organisatie die een select aantal hoogkwalitatieve producten levert in voorzetramen, traprenovatie, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, raamfolie en raambekleding. Het in Weesp gevestigde familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in renovatie en nieuwbouw. De liefde en passie voor het vak wordt al drie generaties van vader op zoon doorgegeven en ligt nu in de handen van vakman en ondernemer Jeroen Pover. ‘’ De naam Topwebshop is ontstaan door de kwaliteit die we leveren, omdat je gewoonweg wilt dat alles TOP geregeld wordt vanaf het moment van bestellen tot aan het moment van installeren moet het gewoon allemaal kloppen’’ aldus Pover.

Het Netwerk van professionals.

Door gebruik te maken van een landelijk netwerk van professionals en vakmensen kan Topwebshop op kort termijn leveren en monteren. Het streven is om vanaf het moment dat de klant op de bestelknop drukt alles binnen 6 weken geproduceerd, geleverd en gemonteerd wordt.

Onze merken

Trapbox: Is een compleet doe-het-zelf pakket, die alle benodigde materialen bevat om binnen 6 uur een complete trap te renoveren of restylen.

Topvoorzetramen: Voorzetramen zijn een uniek en zeer stijlvolle manier om uw huis extra te isoleren en omgevingsgeluid te dempen. Voorzetramen worden van aluminium gemaakt en komen in de varianten; vast, scharnier of schuifvoorzetramen

Toprolluiken: De design Solar Rolluik met kantelbare lamellen van het merk Bubendorff, voor optimale zonwering, klimaatbeheersing en privacy wanneer dit nodig is.

Topraamfolie: De Solar 50C raamfolie bied een zonwerende reflectie van maar liefst 60% in de zomer en een warmte isolerende waarde van 27% in de winter.

Topschaduw: De design zonnezeil systemen van het merk Shade is de ideale zonwering voor iedere tuin, terras en balkon . De systemen hebben een verstelbare hellingshoek en waterafstotende polyesterzeilen en zijn daarmee de perfecte zonwering voor buiten.

Adres
Pampuslaan 15
1382 JM Weesp
Contact
Jeroen Pover