Troax BV

Over Troax

Troax is een wereldwijde ontwikkelaar en producent van stalen gaaspanelen voor machineafscherming, scheidingswanden voor magazijnen en beveiliging van eigendommen. Het bedrijfsconcept bestaat uit het ontwikkelen van innovatieve stalen gaaspanelen voor de beveiliging van mensen, eigendommen en processen. De lichte, maar sterke gaaspanelen kunnen worden gecombineerd voor unieke oplossingen en zijn geproduceerd om de zwaarste tests en omstandigheden te kunnen weerstaan. Troax biedt een brede waaier aan systemen voor opslag en beveiliging van eigendommen. Wat uw opslagbehoeften ook zijn, Troax creƫert een oplossing die daar goed bij aansluit.

Opslagruimtes bestaande uit scheidingswanden van veiligheidsgaas bieden een heleboel voordelen. Gaaspanelen zorgen voor doorlatend licht en goede ventilatie, evenals bescherming tegen schade en inbraak. Branden kunnen bij gaassystemen eenvoudig worden ontdekt en geblust. Drempelloze deuren zorgen ervoor dat eigendommen gemakkelijk in de opslagruimte kunnen worden geplaatst en er weer uit kunnen worden gehaald. Bij Troax kunt u terecht voor diverse paneelsystemen, waaronder een breed aanbod aan deuren en sloten met verschillende beveiligingsniveaus. In combinatie met ons afschermsysteem Caelum kunnen de gaaspanelen worden aangepast aan de meeste panden en opslagruimtes, ook als de plafonds schuin zijn. We bieden ook een variant in volle plaat voor ruimtes die volledig afgeschermd moeten worden en/of waarbij de inhoud aan het zicht onttrokken dient te worden. Materialen in onze standaardkleur RAL 7037 zijn altijd op voorraad voor snelle levering. Voor buitentoepassingen leveren wij thermisch verzinkte materialen (gegalvaniseerd).

Onze drie systemen (3 veiligheidsniveaus) voor de beveiliging van eigendommen kunnen op diverse manieren worden gecombineerd en zo worden aangepast aan uw veiligheids- en opslagbehoeften. Een innovatieve manier om u te voorzien van een betaalbare en toekomstbestendige oplossing.

Troax Classic is een uitstekende gaaswand voor opslagruimtes in flatgebouwen, kelders en zolders waar al een goede externe beveiliging aanwezig is of waar het risico op diefstal klein is.

Troax Medium is een gaaswandsysteem voor opslagruimtes in flatgebouwen, kelder en zolders waar een redelijke bescherming nodig is tegen ongewenste gasten. In combinatie met goedgekeurde sloten en versterkte voorpanelen wordt het risico op inbraken beperkt tot een minimum.

Troax Safe is ons best beveiligde systeem voor het indelen van opslagruimtes. Het is gebaseerd op het UX550 gaaspaneel dat voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de inbraakbeveiligingsnorm van de Zweedse bond voor diefstalpreventie als het gaat om installaties voor opslagruimtes. Troax Safe is geschikt voor ruimtes die extra kwetsbaar zijn voor inbraakpogingen, zoals opslagruimtes in flatgebouwen en fietsenstallingen.

Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, hebben wij ook een variant in volle staalplaat.

Adres
Heereweg 331
2161 BL Lisse