Staalkozijn Nederland

Alles draait om kwaliteit

Staalkozijn Nederland bv

Staalkozijn Nederland is sinds 1980 leverancier van plaatstalen binnenkozijnen voor de utiliteitsbouw. Gedurende deze ruim 35 jaar is veel ervaring opgedaan en is er actief op klantenwensen ingegaan. Hierdoor is Staalkozijn een ware specialist in de plaatstalen en rvs kozijnen geworden.

Er is bijvoorbeeld veel energie gestoken in de ontwikkeling van een eenvoudig verwerkbaar en compleet gecertificeerd brandwerend kozijnsysteem dat ook als nĂ¡-steluitvoering toepasbaar is. Dit heeft geresulteerd in een brandwerend systeem dat van 20 tot en met 120 minuten brandwerend is zonder dat vulwerkzaamheden op de bouw nodig zijn. Ook is deze complete range als 2-schalig nastelkozijn (type ULTIMO) toepasbaar.

Staalkozijn biedt systemen met oplossingen voor :

rookwering / rookwerendheid brandwerend / brandwerendheid / tot en met 120 minuten inbraakwering WK2, WK3, WK4, RC2, RC3, RC4 geluidwering tot en met 62 dB kogelwering FB4 / BR4 ns doorvalveilig balworpveilig laserwering

Verder zijn er diverse toepassingen speciaal voor de zorgsector ontwikkeld.

kozijnen met een extra brede dagmaat in brandwerende uitvoering speciale schuifdeurkozijnen draai- en schuifdeurkozijnen met doorvoer voor een tilliftsysteem multifunctionele raamkozijnen met diverse combinatie mogelijkheden

Er zijn bijna altijd meer oplossingen dan u voor mogelijk had gehouden, wanr wij zijn specialist en u kunt daarvan profiteren.

Adres
Beatrixpark 24c
7101 BN Winterswijk