XSPlatforms Work at Height B.V.

Superior solutions for work at height

XSPlatforms Work at Height en AllRisk Valbeveiliging leveren wij betrouwbare valbeveiligingoplossingen voor veilig werken op hoogte.

Bij XSPlatforms werken we samen met onze partners aan een veilige werkomgeving voor onze klanten. Veiligheid op hoogte is voor ons een fundamentele behoefte en we bieden op maat gemaakte oplossingen voor vrijwel elke situatie, of het nu gaat om een atrium, een appartementencomplex of een ander gebouw.

Met innovatieve oplossingen en aanvullende service op het gebied van installatie, onderhoud, training en advies, helpen we onze klanten om een veilige werkomgeving te creëren op elke hoogte.

Voor vrijwel elke situatie op hoogte

Met de hedendaagse onconventionele architectuur worden gebouwontwerpen steeds complexer en hierdoor is er een groeiende vraag naar mogelijkheden voor een veilige toegang tot de meest moeilijk bereikbare plekken van een gebouw. Bij XSPlatforms hebben we ons vermogen om op maat gemaakte valbeveiligingsoplossingen te ontwerpen voor de meest veeleisende projecten bewezen.

We zijn er trots op dat we valbeveiligingsinstallaties hebben gerealiseerd op iconische gebouwen zoals de National Bank of Kuwait, The Grand Egyptian Museum en zelfs op 's werelds grootste cruiseschip.

Onderdeel van Kee Safety

Als onderdeel van de Kee Safety Group bieden we niet alleen onze eigen XSPlatforms-producten, maar ook een breed scala aan valbeveiligingsoplossingen van Kee Safety. Naast onze producten bieden we ook oplossingen voor het afbakenen van lichtstraten en lichtkoepels, hekwerken, zelfsluitende poortjes, kooiladders, bordessen en veiligheidsbarrières voor magazijnen.

Met onze innovatieve oplossingen en uitgebreide diensten op het gebied van installatie, onderhoud, training en advies, helpen we onze klanten een veilige werkomgeving te creëren op elke hoogte.

Adres
Papland 11
4206CK Gorinchem
Contact
Verkoopafdeling