Isover - Saint-Gobain Construction Products Nederland B.V.

ISOVER Nederland is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van ISOVER is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiƫnte en duurzame leefomgeving

Saint-Gobain ISOVER maakt deel uit van de Franse multinational Saint-Gobain, opgericht in 1665 en actief in 70 landen. Met ca. 171.000 werknemers en een omzet van 42 miljard euro is Saint-Gobain de grootste aanbieder van bouwmaterialen ter wereld.

Sinds de oprichting in 1937 levert ISOVER innovatieve en duurzame isolatie-oplossingen die zowel in de woningbouw als de utiliteitsbouw worden toegepast.

De Nederlandse productielocatie is gevestigd in Etten-Leur. Hier wordt zowel glaswol (ISOVER) als glasvlies (ADFORS) geproduceerd. Het verkoopkantoor is gevestigd in Vianen. ISOVER Nederland is onderdeel van Saint-Gobain Construction Products Nederland B.V.

Isolatieproducten van ISOVER brengen comfort; ze houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft ISOVER voor vrijwel het gehele productassortiment de brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen.

Adres
Stuartweg 1b
4131NH Vianen ut
Contact
Maureen van Baal