Asona Benelux BV

Asona, specialist en wereldwijde held in akoestiek mét unieke product bewerkingsmogelijkheden

Asona is gevestigd in Nederland en haar geluidsabsorberende producten vinden wereldwijd al meer dan veertig jaar hun weg naar huizen, restaurants, theaters, conferentiezalen, klaslokalen, publieke ruimtes én industriële fabrieken. Iedereen heeft wel eens in een restaurant gezeten waar je elkaar nauwelijks kunt verstaan door het geklik van bestek op borden, de muziek of gesprekken van andere gasten. Of heeft een bijeenkomst bijgewoond waar de spreker halverwege de ruimte al overstemd werd door omgevingsgeluiden. Kortom, overal waar je tegen akoestische problemen aanloopt, waar de weerkaatsing van geluid de beleving verstoort, bieden de hoogwaardige, geluidsabsorberende producten van Asona een oplossing.

Akoestisch materiaal kent veel vormen: textiel, hout, zelfs metaal, maar Asona onderscheidt zich door het naadloze uiterlijk en het milieubewuste aspect van hun producten. Ze passen discreet in elke ruimte en voldoen aan de hoogste akoestische en visuele eisen. Daarmee dragen ze bij aan een verbeterd akoestisch klimaat en een omgeving waarin het prettig en comfortabel wonen, werken en verblijven is.

Asona is, in samenwerking met meer dan veertig partners actief in akoestische markten van Europa, USA, Midden-Oosten en Azië. Asona producten en applicatiediensten zijn beschikbaar op vele plaatsen in de wereld. Architecten en vastgoed eigenaren weten intussen de weg naar Asona te vinden.

Adres
Postbus 554
1420 CB Uithoorn