Kokosystems bv

Over Kokosystems

Kokosystems produceert en installeert diverse soorten begroeibare geluidsschermen met kokosvezelbekleding welke allen in eigen beheer ontwikkelt en gepatenteerd zijn.

Kokosystems heeft meer dan 1.500 projecten voor geluidsschermen gerealiseerd voor private- en publieke opdrachtgevers als gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat en Prorail, en levert tevens in een 9 tal omringende landen middels lokale dealers. Het totale geïnstalleerde oppervlak bedraagt meer dan 170.000 m2. Projecten variëren van 10 tot 5.000 m2 en in hoogte van 0,5 tot 8 meter.

Alle producten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en voldoen aan diverse normen zoals GCW2012, Euronorm 4 en CE- EN14388. Voor kokowall-schermen heeft Kokosystems een duurzaamheids-certificaat van NL Greenlabel /Haskoning.

Naast de productie neemt Kokosystems ook werken aan cq installeert direct in opdracht van particulieren, bedrijven, gemeenten en provincies of in onderaanneming van civiele aannemers.

Alle producten worden getest op akoestische isolatie en absorptie bij TNO of Peutz. Intern worden producten uitgetekend in 2d en 3d en berekend op windbelasting. Door de modulaire opbouw van de producten kan op basis van de gegeven absorptie- en isolatie-eisen in combinatie met de minimale benodigde stijfheden een zo kostenefficiënt mogelijke oplossing worden ontworpen.

Kokosystems is expert in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van innovatieve en attractieve geluidsschermen met een stevige Hollandse achtergrond. www.kokosystems.nl

Kokosystems heeft als missie om voor iedere situatie een passend geluidsscherm te leveren en vanuit die gedachte is het assortiment sinds enkele jaren verbreed met zelf ontwikkelde en gepatenteerde geluids-schermpanelen met andere materialen omdat niet overal begroeibare schermen mogelijk dan wel wenselijk zijn. Hierbij moet gedacht worden aan panelen met minerale wol en diverse gaaslagen, panelen met bamboestokken en schanskorfcassettes met kokosbuitenbasten.

Meer informatie: www.kokosystems.nl of t. 0174-244838

Adres
Saturnus 11
2685 LX Poeldijk