Trilux Benelux

OVER TRILUX

TRILUX is een Duits Familiebedrijf met ruim honderd jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van professionele verlichtingsinstallaties voor binnen en buiten. Als marktleider voor technische verlichtingsoplossingen in Duitsland staat innovatie en technische vooruitgang altijd in de focus.

Vanuit ons kantoor - de TRILUX Light Campus - in Amersfoort bedienen wij met ruim 35 lichtprofessionals de verlichtingsmarkt in Nederland. Het team bestaat uit ervaren lichtadviseurs en ligtingdesigners met als focusmarkten office, industry en retail. Naast het leveren van het product (verlichtingsarmatuur) hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkelt tot full-service aanbieder. Wij leveren desgewenst het lichtplan, klantspecifiek maatwerk oplossingen in onze fabriek in Duitsland, lichtsturing, montage, onderhoud, financieringsconcepten en cloud monitoring services.

LIGHT CAMPUS AMERSFOORT

Omdat ons kantoor zoveel mensen inspireert en een verhaal vertelt dat doorverteld moet worden, hebben wij ons kantoor officieel omgedoopt tot Light Campus Amersfoort. Een plek waar werken, ontmoeting en kennisdeling centraal staat. Zodra je het gebouw binnenstapt voel je de ongedwongen sfeer die er heerst, waardoor de Light Campus uitermate geschikt is om te brainstormen en inspiratie op te doen voor verlichtingsprojecten en -vraagstukken. We hebben veel nieuwe snufjes te demonstreren op het gebied van licht en verlichting

WERKPLEK VAN DE TOEKOMST

Samen met onder meer Ahrend, TNO en TU Delft hebben wij ruim drie jaar onderzoek gedaan naar de werkplek van de toekomst. Samen hebben wij onderzocht of flexibel instelbare werkplekken kunnen bijdragen aan een verlaging van de energiebehoefte en verhoging van het gebruikersscomfort. Werknemers krijgen daarbij individuele controle over de temperatuur (bureaublad verwarming), koeling (ventilatoren) en verlichting (lichtsterkte en –kleur) op hun werkplek. ING en Sodexo fungeerden als ‘living lab’. Met behulp van de opgedane ervaringen aldaar, is het concept verfijnd tot een markt klaar product welke in de Light Campus Amersfoort is te bewonderen.

GET INSPIRED BY LIGHT

Speciaal voor de architect ontwikkelde TRILUX het interactieve digitale magazine Get Inspired By Light, met praktijkverhalen, leuke events en visies uit de wereld van 'het licht'. Lees het magazine online op www.getinspiredbylight.com

Adres
Databankweg 28
3821AL Amersfoort
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten