Sempergreen Group

“Making the world a little greener every day”

Sempergreen - kweker in hart en nieren – is een organisatie die de kwaliteit van leven wil verbeteren door innovaties op het gebied van duurzaam bouwen en groen in de stad. Wereldwijd leveren wij kwaliteitsproducten voor groene daken, groene gevels en kant-en-klare bodembedekking. Onze ambitie als marktleider is om samen met onze klanten de wereld een stukje groener te maken.

Innovaties voor een groene stad

Al sinds haar oprichting in 1996 combineert Sempergreen liefde voor de natuur met een gezonde dosis ondernemerschap. Binnen de afdeling productontwikkeling & innovatie worden alle producten uitvoerig getest. Zo kunnen we baanbrekende producten bieden, die het leven in de stad een stuk groener en aangenamer maken voor onze en toekomstige generaties.

Mensen die van aanpakken weten

Het belang van onze klanten staat altijd voorop. Ons jonge en enthousiaste team, dat wereldwijd zo’n honderd mensen telt, bestaat uit mensen die van aanpakken weten. Ideeën hebben en ze ook durven uitvoeren. Samen realiseren we projecten die niemand voor mogelijk hield.

Kwaliteit zoals het bedoeld is

Bij Sempergreen is niets onmogelijk, dat is ons uitgangspunt. Wij gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit. Of dat nu om onze planten, of om de uitvoering van uw project gaat. Sempergreen kweekt en levert kwaliteit zoals deze bedoeld is. Wij denken met u mee, leveren maatwerk af en overtreffen graag al uw verwachtingen.

Kwekerijen over de hele wereld

In de afgelopen 25 jaar is Sempergreen uitgegroeid tot een organisatie die met behulp van innovaties op het gebied van duurzaam en circulair bouwen de kwaliteit van leven voor mens en dier wil verbeteren. Dit doen wij door wereldwijd kwaliteitsproducten te leveren en zo de wereld elke dag een stukje groener te maken.

Adres
Defensieweg 1
3984LR Odijk
Contact
Paul Hakkenberg
Telefoon